Tehtaan valot loistavat Pyynikillä

Tehtaan valoissa voit tutustua Pyynikin trikoolla työskenteleviin yrittäjiin ja taiteilijoihin.

Tehtaan valoissa voit tutustua Pyynikin trikoolla työskenteleviin yrittäjiin ja taiteilijoihin.

Pyynikin rannassa, Suomen trikoon vanhalla tehtaalla työskentelee joukko taiteilijoita ja luovien alojen yrittäjiä. Keskiviikkona 4.12. klo 16–20 toivotamme vieraat tervetulleeksi Tehtaan valot -tapahtumaan, jossa on mahdollisuus tutustua trikoolaisiin ja heidän tuotteisiinsa, tehdä ostoksia, nauttia teatterista tai vain istahtaa hetkeksi ja ihmetellä vanhan tehdasrakennuksen iltatunnelmaa.

Fiat

Minna Iso-Lähteenmäen maalaus Punainen Fiat. Kuva Minna Iso-Lähteenmäki.

Idea omasta tapahtumasta syntyi, kun pohdimme miten voisimme osallistua Suomen Tampere -kampanjaan. Tällöin mieleemme tuli ajatus itsenäisyyspäivän viikolla järjestettävästä yleisölle avoimesta illanvietosta, jolla nostetaan esille suomalaista ja ennen muuta tamperelaista nykytaidetta ja -designia.

Tapahtumassa ovat mukana:

Palmrothin klassinen talvinilkkuri. Kuva: Palmroth Original

Palmrothin klassinen talvinilkkuri. Kuva: Palmroth Original

Taide- ja designmyyjäisissä tuotteitaan ovat esittelemässä todelliset asiantuntijat eli tekijät itse. Tarjolla on muun muassa jalkineita, vaatteita ja asusteita, keramiikkaa, sisustustekstiilejä, lasihelmiä, sarjakuvapatsaita, grafiikkaa ja kortteja. Myynnissä on myös yksittäisiä malli- ja tuotekehityskappaleita, joten hyvissä ajoin paikalle tulevat saattavat törmätä varsinaisiin aarteisiin! Myyjäisten yhteydessä on kahvila, johon ovat tervetulleita ihan kaikki trikoon suunnalla liikkuvat.

Kello 18 on luvassa draamaa, kun Pispalan teatteri esittää uuden Tehdas kuiskii -näytelmänsä. Kyseessä on kenraaliharjoitus, ensi-ilta on itsenäisyyspäivänä. Näytelmä kertoo vihasta, rakkaudesta, ystävyydestä, arjesta, työstä ja taistelusta. Esitykseen on vapaa pääsy, käsiohjelman hinta on kolme euroa.

Suoraan trikootehtaan eteen pääsee Keskustorilta kolme kertaa tunnissa Tahmelan suuntaan lähtevällä linja-autolla numero 25. Sisäpihalla on autoilijoille kahden tunnin kiekkopaikkoja. Taide- ja designmyyjäiset ja kahvila ovat rapun Y14 neljännessä kerroksessa. Talossa on hissi. Pispalan teatteriin on käynti sisäpihalta.

Karkelon viljatyynyt lahjapakkauksessa.

Tehtaan valot Pyynikin trikoolla 4.12.2013 klo 16-20

Osoite: Pyynikintie 25, 33230 Tampere

Tiedustelut: 040 588 0542 / katja.hynninen@karkelo.com

Lämpimästi tervetuloa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s