Lumikiteiden karkelot

Kide on uusi, suomalainen kattaussarja.

Kide on uusi, suomalainen kattaussarja.

Karkelo täyttää tänään yhdeksän vuotta. Uskomatonta, kuinka nopeasti aika kulkee, kun kädet ovat koko ajan täynnä tekemistä! Syvällisempi katsaus yrityksen historiaan odottakoon kuitenkin vielä vuoden, sillä tällä hetkellä minua pitää kiireisenä Pyynikin trikoolla ensi keskiviikkona järjestettävä Tehtaan valot -tapahtuma sekä erittäin kiinnostava tilaustyö, josta kerron myöhemmin lisää.

Nyt sen sijaan esittelen uuden Kide-kattaussarjan, joka pohjautuu viime vuonna suunnittelemaani kuosiin. Liikelahjoja hankkivia yrityksiä palvellessani olen huomannut, että pelkillä tekstiileillä ei pitkälle pötkitä, jos haluaa asiakassuhteille jatkuvuutta. Niinpä päätin pitkästä aikaa uudistua käyttämieni työtekniikoiden osalta ja vaihtaa kangaspuut ja sukkulan vaihteeksi saksiin ja tietokoneeseen. Ainakin hetkeksi.

Talvipäivän raikkautta

Kide-sarjaan kuuluu kaksi pyöreää tarjotinta ja neljä lasinalusta, joissa jokaisessa on hohtavan valkea lumihiutale. Kaikki hiutaleet ovat kuusisakaraisia ja eri muotoisia, aivan kuten luonnossakin. Pohjavärinä on raikas turkoosi. Tuotteet on valmistettu kotoisesta koivusta ja käsitelty kosteutta kestäväksi. Pohjassa on puukuvio ja Karkelon logo.

Työntekijöille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille lahjaa hankkivia ilahduttanee se, että tuotteisiin saa liitettyä myös firman oman logon. Tarjottimissa ja lasinalusissa liikemerkki on mahdollista painaa alapuolelle, jolloin lahjan saaja voi kattaa sarjan huoletta vaikka juhlapöytään.

Valmistusmaa Suomi

Talven värit: raikas turkoosi ja puhdas valkoinen.

Kide-tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa. Valmistajaa valitessani nostin kotimaisuuden ykköskriteeriksi, koska suomalaisen työn, ja erityisesti suomalaisomistuksessa olevien yritysten tukeminen on ensiarvoisen tärkeää työpaikkojen säilymisen ja julkisten palvelujen turvaamisen kannalta.  Yritykset ovat avainasemassa, kun puhutaan yleisen hyvinvoinnin ylläpitämisestä. Pienyrittäjänä haluan tietysti myös tukea toista pientä yritystä. Omasta kokemuksestani tiedän, että näinä aikoina jokainen tilaus on yritykselle tärkeä.

Karkelonkin kymmenes toimintavuosi, jota voi kai hyvällä syyllä kutsua juhlavuodeksi, alkaa työn merkeissä. Joulu- ja tammikuun osalta kalenteri on jo lähes täynnä, mutta kyllä mukaan mahtuu vielä uusiakin projekteja. Odotankin jo oikein innolla, millä asialla seuraava asiakas minulle soittaa. Erityisen innokkaasti odotan kuitenkin sitä, millaisen vastaanoton Kide-sarja saa. Kertokaahan siis kommenttejanne – ihan kaikenlainen palaute on tervetullutta!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s